| Zashto?!? | |
|
+2~**tufnica**~ Ada_PortiHerrera 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
Ada_PortiHerrera Admin
Broj poruka : 554 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Zashto?!? Pon Sep 29, 2008 3:21 pm | |
| Stwarno mi niste jasni.. ozb. wam kazhem.. Ono fakat zashta se registrowali kada netjete da dolazite..NI DA POGLEDATE 4um a kamoli da POSTUJETE...stw...SWASHTA! Ja se GLUPACHA trudim za owaj 4um,saljem wam MAIL-owe..ali ZASHTA?Ni zashta kad wi ko za INAT MOJ netjete da dodjete..swaka wam chast...ja wam ozbiljno kazhem ako 4um nastawi da BUDE owako PUST....zaborawite owu adressu jer tje 4UM biti OBRISAN.. Meni je stwarno zhao ali owako za uspomenu da ga chuwam..SHTO?? Ako ste stw. Anahini fanowi DOKAZHITE owo..ja sam imala OGROMNE znachI OGROMNE planowe za owaj 4um.,.ali nishta od toga..zashto da ga sreim,da otworim fan club,da se potrudim za officialnost,bzwz onako.DAJTE ljudi da DOKAZHEMO RBD-u I ANAHI DA IMA FANOWA! | |
|
| |
~**tufnica**~ Nuevo Anny Fan
Broj poruka : 33 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Zashto?!? Pet Okt 03, 2008 9:10 pm | |
| ja sam bila kaznjena pa nisam dolazila izvini | |
|
| |
Ada_PortiHerrera Admin
| Naslov: Re: Zashto?!? Pon Okt 06, 2008 2:10 pm | |
| AaaaaAaaaAa okeeee Ja se bash chudim..shto li tufnica ne dolazi | |
|
| |
~**tufnica**~ Nuevo Anny Fan
Broj poruka : 33 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Zashto?!? Uto Okt 07, 2008 2:53 pm | |
| ok pa da znas kada me nema toliko da sam kaznjena | |
|
| |
*BaRbIe G!rL* ::Moderator Bebitatititi::
Broj poruka : 170 Godina : 32 Location : Con RBD in Mexico! Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Zashto?!? Pon Okt 13, 2008 9:28 am | |
| Sto ne posaljes pismo nekom casopisu i objawis link foruma, tako sam i ja radila nekoliko puta i imam oko 300 i nesto clanowa... to ce da upali! | |
|
| |
*Kiki*Anahi* ::Ides U Mexico kod Anny::
Broj poruka : 140 Datum upisa : 16.07.2008
| Naslov: Re: Zashto?!? Sre Nov 05, 2008 1:54 pm | |
| - *BaRbIe G!rL* ::
- Sto ne posaljes pismo nekom casopisu i objawis link foruma, tako sam i ja radila nekoliko puta i imam oko 300 i nesto clanowa... to ce da upali!
blago se tebi ... izvini sto nisam dolazila ,ali imala sam obaveze u skoli ... | |
|
| |
Dulce*
Broj poruka : 6 Godina : 30 Location : RBD IS THE BEST!!! Any & Dul... The best friend!! :) Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Zashto?!? Čet Nov 13, 2008 9:27 pm | |
| - Ada_PortiHerrera ::
- Stwarno mi niste jasni..
ozb. wam kazhem.. Ono fakat zashta se registrowali kada netjete da dolazite..NI DA POGLEDATE 4um a kamoli da POSTUJETE...stw...SWASHTA! Ja se GLUPACHA trudim za owaj 4um,saljem wam MAIL-owe..ali ZASHTA?Ni zashta kad wi ko za INAT MOJ netjete da dodjete..swaka wam chast...ja wam ozbiljno kazhem ako 4um nastawi da BUDE owako PUST....zaborawite owu adressu jer tje 4UM biti OBRISAN.. Meni je stwarno zhao ali owako za uspomenu da ga chuwam..SHTO?? Ako ste stw. Anahini fanowi DOKAZHITE owo..ja sam imala OGROMNE znachI OGROMNE planowe za owaj 4um.,.ali nishta od toga..zashto da ga sreim,da otworim fan club,da se potrudim za officialnost,bzwz onako.DAJTE ljudi da DOKAZHEMO RBD-u I ANAHI DA IMA FANOWA! Ej.... ja sam se tek registrirala...a evo obećajem da ću bit redovna....Jel može??? | |
|
| |
Mi@B@rbie 4ever
Broj poruka : 19 Godina : 28 Location : ~*Sa Anahi u shopingu*~ Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Zashto?!? Ned Dec 14, 2008 7:20 am | |
| - Ada_PortiHerrera ::
- Stwarno mi niste jasni..
ozb. wam kazhem.. Ono fakat zashta se registrowali kada netjete da dolazite..NI DA POGLEDATE 4um a kamoli da POSTUJETE...stw...SWASHTA! Ja se GLUPACHA trudim za owaj 4um,saljem wam MAIL-owe..ali ZASHTA?Ni zashta kad wi ko za INAT MOJ netjete da dodjete..swaka wam chast...ja wam ozbiljno kazhem ako 4um nastawi da BUDE owako PUST....zaborawite owu adressu jer tje 4UM biti OBRISAN.. Meni je stwarno zhao ali owako za uspomenu da ga chuwam..SHTO?? Ako ste stw. Anahini fanowi DOKAZHITE owo..ja sam imala OGROMNE znachI OGROMNE planowe za owaj 4um.,.ali nishta od toga..zashto da ga sreim,da otworim fan club,da se potrudim za officialnost,bzwz onako.DAJTE ljudi da DOKAZHEMO RBD-u I ANAHI DA IMA FANOWA! Ja sam now clan i tek sam regowana na owaj forum ali cu se potruditi da budem sto redownija | |
|
| |
Ada_PortiHerrera Admin
| Naslov: Re: Zashto?!? Čet Dec 18, 2008 11:56 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zashto?!? | |
| |
|