Naslov: Anny je ljuta na swoje fanowe Ned Mar 30, 2008 12:24 pm
Nasha dusha Anny je ljuta na njene fanowe jer su na njenom facebook-u pronashli njene priwatne slike Anny y Rodriga.. Pochela je swadja sa jednim fanom i Anny
Mi nemamo prawo da goworimo Anny sa kim tje da bude jer ona ima swoj zhiwot.. Par AyA ne postoji..samo je tu bio MyM par....
Ewo nekoliko tema..po Univisionu se proshirilo...swe owo
Ja je podrzhawam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Branci_loves Annie always Admin
Broj poruka : 392 Godina : 32 Location : With Annie always...... Datum upisa : 13.01.2008
Naslov: Re: Anny je ljuta na swoje fanowe Ned Mar 30, 2008 1:07 pm
bas sam se iznervirala zbog toga! mi nemamo prava da joj govorimo s kime da bude i to je stvarno preslo sve granice! zao mi je sto je ona sad ljuta na svoje fanove, ali se nadam da je svesna toga da postoje i oni koji se slazu sa njenim izborom...... I do belive in Annie always!
Ada_PortiHerrera Admin
Broj poruka : 554 Datum upisa : 13.01.2008
Naslov: Re: Anny je ljuta na swoje fanowe Ned Mar 30, 2008 4:02 pm
Pojma nemam sta se deshawa...a sigurnno zna da ima wishe onih koji je podrzhawaju
*BaRbIe G!rL* ::Moderator Bebitatititi::
Broj poruka : 170 Godina : 32 Location : Con RBD in Mexico! Datum upisa : 24.02.2008
Naslov: Re: Anny je ljuta na swoje fanowe Pon Mar 31, 2008 9:42 am
E stwarno me nerwiraju ti fanowi, sta se mesaju, ako ona hoce da bude s Rodrigom, njena stwar,uffff...sad sam se opet iznerwirala!
enna-anahi**sweet
Broj poruka : 15 Datum upisa : 22.03.2008
Naslov: Re: Anny je ljuta na swoje fanowe Sre Apr 09, 2008 9:32 pm
aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! ali sto je ljuta.......... nema razloga za to......... MI SMO UZ NJU!!!!!!!!!!!!
Branci_loves Annie always Admin
Broj poruka : 392 Godina : 32 Location : With Annie always...... Datum upisa : 13.01.2008
Naslov: Re: Anny je ljuta na swoje fanowe Sre Apr 09, 2008 9:39 pm
pa nesto su je fanovi napali zbog toga kao sto je sa Rodrigom i tako... procitaj prvi post, pa ces shvatiti sto je ljuta... meni je bas zao zbog toga i naravno uvek sam uz nju!
~**tufnica**~ Nuevo Anny Fan
Broj poruka : 33 Datum upisa : 09.09.2008
Naslov: Re: Anny je ljuta na swoje fanowe Uto Sep 09, 2008 11:12 pm
*BaRbIe G!rL* ::
E stwarno me nerwiraju ti fanowi, sta se mesaju, ako ona hoce da bude s Rodrigom, njena stwar,uffff...sad sam se opet iznerwirala!